Particulier

Particulier

Verzekeringen zijn een complexe materie met een enorm hoog aanbod via diverse kanalen, waarbij vergelijken erg moeilijk is. Daarom is het van kapitaal belang u te laten bijstaan door een specialist in verzekeringen. Als onafhankelijk makelaar zijn wij het best geplaatst om deze functie in te vullen. Wij kunnen voor u “prijs” en “kwaliteit” naast elkaar zetten en u in alle vrijheid en onafhankelijkheid de beste voorwaarden adviseren die voor u van toepassing zijn. Alleen zo kan u op basis van een correcte productvergelijking kiezen met voldoende voorkennis van zaken, zonder met handen en voeten gebonden te zijn. Wij verzekeren aan de kant van de klant en werken niet voor één bepaalde maatschappij. Om dit hard te maken kiezen wij voor een nieuwe en globale benadering: geen productverkoop meer, maar een conceptuele aanpak door te vertrekken vanuit uw behoeften, wensen en verwachtingen. Dit betekent concreet dat wij in de allereerste plaats luisteren naar u. Wij bekijken samen met u mogelijke oplossingen om die pas daarna in te vullen met de voor u best passende verzekeringsproducten. Zo bent u zeker van een compleet en weldoordacht verzekeringsadvies.

Dit is één aspect van onze job. Daarnaast zijn wij er ook voor u na een schadegeval. Het is immers onze taak om te zorgen dat alle administratieve rompslomp goed verloopt, dat de communicatie met expert en eventuele tegenpartij vlot gaat en dat er op een snelle manier tot een billijke vergoeding kan worden overgegaan. U vertelt ons uw verhaal en wij doen de rest.

Ook helpen wij u graag met het nakijken van uw bestaande verzekeringsportefeuille waarbij we de risico’s evalueren, dubbele dekking vermijden en een verzekering aanbieden met de correcte prijs/kwaliteit-verhouding. Door al uw verzekeringen te bundelen worden in vele gevallen de premies voordeliger, maar kunt u ook in aanmerking komen voor bijkomende voordelen zoals afschaffing van de vrijstelling, maandelijkse premiebetaling zonder meerkost en uitgebreidere waarborgen.

Bekijk hieronder uw aangewezen persoon/personen.

Team

Zelfstandig medewerkster
03 880 50 30
Polis- en schadebeheer
03 880 50 33
Boekhouding
03 880 50 31