Slider

Onze visie

Groep CnC

Groep CnC is een sterke verzekeringsmakelaar met een uitstekende dienstverlening voor zijn klanten. De groep is ontstaan uit de fusie van Cop Verzekeringen uit Boom, Zakenkantoor Cauwenberghs uit Hemiksem en Assurantiekantoor Vleminckx, eveneens uit Hemiksem. De drie zaakvoerders van deze vroegere kantoren leggen samen méér dan 150 jaar ervaring voor! Groep CnC combineert de slagkracht van een groot verzekeringskantoor met de flexibiliteit van een klein kantoor. Het familiale en persoonlijke karakter van de drie vroegere kleinere kantoren blijft cruciaal binnen onze bedrijfsfilosofie.

Wij zijn gehuisvest in een modern kantoorgebouw met aanpalend een ruime parking waar wij voor u klaarstaan met een team van vijf mensen. Naast ons verzekeringskantoor is er ook een accountantskantoor en een sociaal secretariaat gevestigd waarmee we hecht samenwerken. 

 

 

Onze aanpak

In de verzekerings- en financiële sector worden steeds grotere verzekeringsmaatschappijen gecreëerd. Er wordt overgenomen, gefusioneerd, personeel verplaatst … In die snel evoluerende wereld zijn wij de constante waarop u altijd kan terugvallen. Wij adviseren u meer dan ooit op een uiterst professionele manier waarbij u als klant centraal staat en niet de verzekeringsmaatschappijen.

Wij bieden totaalconcepten die afgestemd zijn op de specifieke situatie van onze klant. Wij vergelijken premies en waarborgen van verschillende maatschappijen en bieden u altijd de oplossing die het beste bij u past. We staan zelf in voor schadevaststelling en –regeling en we maken zelf een risicoanalyse.