Onze visie

 

Groep CnC is een sterke verzekeringsmakelaar met een uitstekende dienstverlening voor zijn klanten en is ontstaan uit de fusie van Cop Verzekeringen uit Boom, Zakenkantoor Cauwenberghs uit Hemiksem en Assurantiekantoor Vlemickx, eveneens uit Hemiksem.  De drie zaakvoerders van deze vroegere kantoren leggen samen méér dan 150 jaar ervaring voor! 

Groep CnC combineert de slagkracht van een groot verzekeringskantoor met de flexibiliteit van een klein kantoor.  Het familiale en persoonlijke karakter van de drie vroegere kleinere kantoren blijft cruciaal binnen onze bedrijfsfilosofie. 

In de financiële- en verzekeringssector worden steeds grotere verzekeringsmaatschappijen gecreërd.  Er wordt overgenomen, gefusioneerd, personeel verplaatst... in die snel evoluerende wereld zijn wij die constante waarop u altijd kan terugvallen.  Wij adviseren u meer dan ooit op een uiterst professionele manier waarbij u als klant centraal staat en niet de verzekeringsmaatschappijen. 

Wij zijn gehuisvest in een modern kantoorgebouw met aanpalend een ruime parking waar wij voor u klaar staan met een team van 5 mensen.   Naast ons verzekeringskantoor is er ook een accountantskantoor gevestigd waarmee er een hechte samenwerking is. 

Wij bieden totaal concepten die afgestemd zijn op de specifieke situatie van onze klant.  Wij vergelijken premies en waarborgen van verschillende maatschappijen en bieden u altijd de oplossing die best bij u past.  Wij staan zelf in voor schadevaststelling en -regeling en we maken zelf een risicoanalyse. 

Wij adviseren u meer dan ooit op een uiterst professionele manier waarbij de aandacht voor u als klant centraal staat.